Moderan prostor i oprema

za sva Vaša fizioterapeutska rješenja

Naš prostor i oprema

Naše usluge

U našoj ustanovi u Zaprešiću naš predani tim pruža Vam podršku multidisciplinarnim vrstama usluga za tijelo bez boli.

Fizioterapijski trening

Kombinirajući metode klasične fizioterapije s najnovijim dostignućima moderne sportske terapije i s specifičnim treninzima unapređujemo i održavamo funkcionalnost cjelokupnog mišićno-koštanog sustava.

Manualna terapija

Ortopedsko-manualne tehnike primjenjuju se u obliku različitih vrsta istezanja, relaksacija mišićnog tkiva, mobilizacija ili manipulacija zglobova pri ograničenoj pokretljivosti i bolovima. Naš tim koristi razne terapijske metode i koncepte i stalno se profesionalno usavršava.

Elektroterapijski tretmani

Primjenom različitih struja u terapijske svrhe (interferentne, dijadinamske struje, ionoforezu, TENS i elektrostimulacije) djeluje se na smanjenje boli, oteklina, kod sportskih ozljeda, problema smanjene cirkulacije, pojačane mišićne napetosti, jačanja mišića i dr.

Udarni val

Sed in tellus interdum eros vulputate placerat sed non enim.

Fizioterapijska ultrazvučna procjena mišićno-koštanog sustava

Ultrazvuk ili ehosonografija je neinvazivna metoda koja koristi visoko frekventne zvučne valove koji se u tijelo šalju putem ultrazvučne sonde, a povratni signal učitava se na ultrazvučnom uređaju kao slika koju fizioterapeut pregledava i na temelju koje pravilnim očitanjem daje mišljenje te daljnje preporuke pacijentu

TECAR

TECAR je terapijska procedura pri kojoj se primjenom elektro valova visoke frekvencije povećava unutarnja toplina tretiranog tkiva, a postepeni porast temperature u tkivu ubrzava prirodne tjelesne mehanizme cijeljenja u zahvaćenom području.

U našoj ustanovi nudimo Vam ove usluge